30.09.2018

Сух Шампоан L’Oréal Magic Shampoo Rose Tonic

loreal magic shampoo

Сухите шампоани са много добър начин за бързо освежаване на косата в забързаното ни ежедневие. Има много симпатични малки опаковки от тези магически спрейчета, които се наместват в дамската ни чанта за бързо справяне с омазнените корени по всяко време.

Не съм голям привърженик на сухите шампоани и избягвам честото им използване. Нанасям сутрин, когато наистина се налага, защото съм била изморена вечерта да си измия косата или просто съм се събудила с по-омазнени корени от обикновено. Най-доброто освежаване на косата е измиването и с шампоан.

L’Oréal Magic Shampoo с аромат Rose Tonic

Магическият сух шампоан на Лореал привлича погледа с ментово зеления си цвят и богат избор от аромати. Веднага се забелязва нов продукт на марката L’Oréal и си казах трябва да се пробва особено при моя малък опит със сухите шампоани.

loreal magic shampoo rose tonic
loreal magic shampoo състав

Наистина този сух шампоан не оставя бели следи дори и след няколко месечна употреба. Бяха изкупени при разпродажба и беше останал само от аромата Rose Tonic. Така хубаво ухае на рози. Миризмата не е натрапчива, но се усеща от лек полъх. При първоначалното впръскване се отделя много силен аромат.

Косата ми не се разбра много добре с L’Oréal Magic Shampoo при първата му употреба. Беше слегнала без обем в корените и все още неосвежена с лъскавина. За да се получи по-добре цялата магия на L’Oréal Magic Shampoo трябва да се разклати много добре и да се втрие хубаво в корените на косата.

След като успях да усвоя употребата му спокойно нанасям шампоана на 3-тия или 4-тия ден от измиването на косата и изглежда супер свежа с носещ се аромат на рози. Косата изглежда леко матирана запазила блясъка си и не толкова задоволителен обем. Издържа почти цял ден в приличен вид без видимо омазнени корени.

след loreal magic shampoo
след loreal magic shampoo

Все пак не мога да кажа за мен, че това е уау, Magic Shampoo. От изпробваните сухи шампоани досега за мен си остава най-добър Batiste. Остава малко бели следи, но след хубаво втриване и разресване не се забелязва, а косата от него придобива най-много обем.

Друг изпробван сух шампоан, който не оставя бели следи е на Schwarzkopf got2b Fresh It Up. Много приятен със свежи аромати, леко обем и без дразнене на скалпа. Мисля че той беше най-благосклонен към скалпа ми, въпреки че сух шампоан Лореал също не го дразни. По-скоро вечер си втълпявам, че имам лек дискомфорт и трябва да го измия по-бързо.

Попринцип ако мога избягвам сухия шампоан. Просто нямам доверие на този тип продукти да седят върху скалпа ми повече от един ден и го измивам на същия ден вечерта. Върху чувствителен скалп сухия шампоан може да бъде агресивен. Затова трябва да се преустанови употребата му или да се намали използването му само в много наложащи случаи.

Предимства и Недостатъци на L’Oréal Magic Shampoo Rose Tonic

  • Освежава косата без бели следи
  • Леко матиране на косъма и запазване на неговия блясък
  • Силен аромат
  • Бързо спадане на обема
  • Отнема повече време втриването на продукта
Оферти: Виж всички
2 коментара
  1. Споделям мнението Ви. Относно сухите пампоани на Batiste – опитайте този за брюнетки, аз съм влюбена в него! Цветът му е кафяв и при разтъркване се слива чудесно с този на косата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Научи повече за:
Пред Огледалото