20.01.2019

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

Revlon ultra hd matte lipcolor kisses

Подарих страхотно матово червило без да го пробвам, защото ревютата за него бяха написани с много добри впечатления. Разбира се, няма как да не се изпусне намаление и покрай коледните празници се сдобих и аз с червило на Revlon. Досега не бях пробвала от техните червила и останах приятно изненадана.

Матово червило Revlon Ultra HD Matte с цвят 655 HD Kisses

Това червило има най-страхотния аромат на сладолед. Ароматът ще ви завладее напълно, както и наситено плътния му цвят. Харесвам много нестандартните червени цветове като малиново, черешово или сливово. Revlon Ultra HD Matte 655 HD Kisses наистина е създаден за целувки. Цветът е много смел, но не и натрапчив. Седи много красиво върху устните и оптически ги уголемява. Седи много добре и с малко грим, така вниманието пада изцяло върху устните. Мисля че отива и на светли и на тъмни коси.

Revlon Ultra HD четка
Revlon матово червило HD Kisses

Нанесен Revlon Ultra HD има лек блясък, който изчезва след 10-15 минути, или след избърсване. След това остава приятно кадифено усещане. Не е от най-матовите червила, но комфорта е по-важен. В деня, в който снимах издръжливостта му имах леки напуквания на устните. С Revlon Ultra HD Matte Lipcolor устните ми не се усещат сухи, дори и след цял работен ден и раничките, които имах не се влошиха. Единствено след 2-3 часа почва да се събира в гънките на устните, което е търпимо.

Искаше ми се да не оставя отпечатъци, но червилото е толкова наситено и блясъка, който има при нанасяне се изтрива. По ръба на чашите остава следа. Ако е някакво леко тръкване без притискане, Revlon Ultra HD Matte не оставя отпечатък, когато е напълно изсъхнало.

Опаковка и нанасяне на матово червило Revlon Ultra HD

Червилото го нанасям без молив, много лесно и дори след 8 часа няма размазани очертания на устните. Има много сладурска опаковка с матово стъкло и през него се вижда какво количество остава от цвета. Бих казала, че е една идея по-тъмен и по-ярък цвета отколкото се вижда в контейнерчето. Отваря се и се затваря страхотно лесно, без опасност за нацапване, особено при изваждане на червилото. Има мека мъхеста четчица, която изважда достатъчно количество за нанасяне.

Revlon Ultra HD Matte Kisses
След нанасяне
Revlon Ultra HD Matte след 8 часа
След 8 часа

Невероятно лесно се разнася, първо от средата на устните, за да се нанесе по-голямата част от червилото и после се оформя линията на устните. Така се контролира прекалено нанесено количество върху очертанията на устните. Забелязах, че няма гъделичкане, както при четчицата на Maybelline Vivid Matte.

Може да закупите червило Revlon Ultra HD Matte от:

notino logoparfimo logo

Издръжливост на матово червило Revlon Ultra HD

Нанесох HD Kisses в 14:00 часа следобед и свърших малко задачки из града. След това, около 16:00 изпих едно кафе с приятелка и червилото почти не мръдна, освен вътрешността на устните, където леко се поизтри от цвета. Усещаше се приятно, въпреки че се беше събрало малко в гънките на устните ми. Към 19:00 вечерях, като се стремях да запазя червилото си максимално.

Поради тъмния си цвят няколко избърсвания ще свалят леко от цвета, но все още ще седи добре върху устните. Без нито едно повторно нанасяне в 22:00, 8 часа издръжливост, матовото червило на Ревлон се справи много добре. Това е едно от най-комфортните червила, които съм носила.

Revlon Matte Lipcolor Kisses
Повторно нанасяне
Revlon ultra hd matte издръжливост
Максимално изтриване

Към края на вечерта се усещаше малко сухичко. След 8 часа беше първото повторно нанасяне на червилото и въобще не изсуши устните ми или отлепи раничките, които имах. Единствено се усещаше малко лепкаво и наслоено на устните. Ако се нанася прекалено близо до вътрешността, може да изцапа зъбите. Това най-лесно се оправя след като се захапе леко суха кърпичка или салфетка, за да се обере излишния цвят. Супер комфорт и ако се нанесе повторно по-рано, ще имате перфектно червило през целия ден.

Максимално се опитах да премахна цвета с кърпичка и цвят отново имаше върху устните, малко по-блед, но ще издържи на повече напитки и храна. Пуска много цвят, но и остава много цвят върху устните.

Предимства и Недостатъци на матово червило Revlon Ultra HD Matte

  • Супер сладък аромат
  • Много добра четка за нанасяне
  • Плътен цвят
  • Кадифени устни без усещане за сухота
  • Добра устойчивост на храна и напитки
  • Събиране в гънките на устните
  • Оставя отпечатък
  • При повторно нанасяне се усеща леко лепкаво
Оферти: Виж всички

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Научи повече за:
Пред Огледалото