13.12.2018

Revlon ColorStay фон дьо тен за нормална към суха кожа

revlon colorstay normal/dry skin

Знаем, че е много трудно кожата ни да е перфектна през цялото време. Затова има толкова много продукти, с които да прикрием несъвършенствата, тъмните кръгове, да изравним тена или да възпрепятстваме външните условия да повлияят на кожата ни. Фон дьо тенът е един от най-търсените козметични продукти, който ни дава основата за един перфектен и по-дълго издръжлив грим.

Revlon ColorStay фон дьо тен за нормална към суха кожа SPF20

Ревлон предлагат едни от най-добрите дрогерийни продукти като качество и разновидност, излизат малко по-скъпо, но качествата им оправдават цената. Исках много да изпробвам матиращия им фон дьо тен Revlon ColorStay за комбинирана към мазна кожа, заради добрите отзиви в интернет, обаче трябваше да си взема фон дьо тен през зимата, а тогава кожата ми става по-суха и се притеснявах дали ще остана доволна от този продукт. Затова реших да пробвам от другата разновидност на марката, а именно Revlon ColorStay фон дьо тен за нормална към суха кожа. Освен предназначението им за типа кожа, имат и разлика в слънцезащитния фактор.

Revlon ColorStay фон дьо тен за нормална към суха кожа
Revlon ColorStay фон дьо тен

Ако нанасяме крем или фон дьо тен през деня, задължително продукта на лицето трябва да има слънцезащитен фактор, за да предотвратим последиците от слънцето. Когато не сме изложени на силно слънце, например в градска среда, факторът може да не е от най-високите. Фон дьо тенът Revlon ColorStay притежава защитен фактор 20 и спокойно може да се използва само тази защита през деня.

Не знам защо, но Revlon ColorStay за комбинирана към мазна кожа има 15-ти фактор на защита. Аз обикновено използвам само бб крем през деня, а когато имам излизане вечер или някакво събитие използвам фон дьо тен, който да се задържи повече време върху лицето ми и да има по-голяма покривност.

Може да закупите фон дьо тен Revlon ColorStay от:

notino logoparfimo logo

Revlon ColorStay с озаряващ и траен ефект

Фон дьо тенът Revlon ColorStay има много приятни бляскави частици, които естествено отразяват светлината. Разбира се, те са едва забележими, аз ги забелязвам чак като започна да го премахвам от лицето си. Няма ефект на маска и мисля, че седи много естествено и озаряващо. В удобно стъклено шишенце с изпомпване на необходимото количество за нанасяне.

Бих казала, че не ми образува пъпки, но винаги почиствам старателно грима си, за да не остават продукти, които да запушат порите. Не е подходящ за много суха кожа или поне трябва хубава хидратираща основа, за да не се получават сухи парченца при втриване.

преди Revlon ColorStay
след Revlon ColorStay

Първоначално като се нанесе фон дьо тенът Revlon ColorStay, лицето изглежда като напудрено, но след известно време на попиване кожата придобива по-естествен вид. Консистенцията му е плътна и със средна покривност, която изравнява тена без да остава на петна от разнасянето. Прилива се много добре с кожата. Обикновено ColorStay нанасям с четка за фон дьо тен, но когато бързам и с пръсти е достатъчно добре разнесен. Цветът пясъчно бежов (Sand Beige) може да изглежда по-тъмен и по-розовеещ преди втриване в кожата.

При изтриване със салфетка оставя съвсем леко оцветяване. До сега не съм забелязала Revlon ColorStay да е оставил отпечатък върху някоя блуза, но не е изключено. Ревлон твърди, че този фон дьо тен е с издръжливост 24 часа. Със сигурност изглежда страхотно поне през първите 5 часа. След това е възможно да се е събрал във фините линии около очите и устата, в зависимост колко весело сте си прекарали, докато сте носели ColorStay.

Предимства и Недостатъци на Revlon ColorStay фон дьо тен за нормална към суха кожа SPF20

  • Изравнява тена без да остава на петна
  • Средна до плътна покривност без ефект маска
  • Слънцезащитен фактор 20
  • Страхотна издръжливост
  • Може да се събере във фините линии около очите и устата
  • Малко по-трудно втриване в кожата
Оферти: Виж всички

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Научи повече за:
Пред Огледалото