15.12.2018

L’Oreal Gel Intenza – Pure Black гел очна линия

Очните линии са вечната класика за подчертан и изразителен поглед. Котешки очи, както се казва, може да постигнете с очна линия с лека извивка или с някоя наситено черна сенка за очи, която също ще свърши чудесна работа за подчертаване. Очната линия допълва всеки опушен грим от тъмни или светли сенки, тя е завършека на един женствен и неустоим поглед.

L’Oreal Super Liner Gel Intenza – Pure Black

Наистина никак не е лесно слагането на очна линия. Изисква доста практика, много изтриване и преправяне, докато не усвоим тази страхотна грим техника. За улеснение козметичният пазар предлага на своите потребители разновидност от очни линии с тънък и дебел писец, както и с гелообразна формула. L’Oreal Gel Intenza е невероятна очна линия с перфектен черен цвят, който от самото нанасяне е с матиран завършек, без опасност от разтичане.

Разнасянето на гел очна линия L’Oreal Gel Intenza става много лесно благодарение на четчицата, с която я продават. Наистина не бях пробвала по-удобна четка за гелообразна очна линия. На пръв поглед изглежда доста обикновена, но с нея може да се нанесе и най-тънката линия в близост до миглите. Много гладка на допир и след известно използване образува лек остър връх от събиране на косъмчетата. Много нежна към деликатната зона на очите.

L'Oreal Super Liner Gel
L'Oreal Gel Intenza - Pure Black

L’Oreal Gel Intenza е изключително издръжлива, не изсъхва прекалено много и не се нацепва, дори и да натиснете и разтъркате няма да се размаже. Ако се използва върху основа за сенки, изтриването и преправянето и става по-трудно. Може съвсем леко да се размаже, ако се нанесе много близо до външния ъгъл на окото, където сълзи. Формулата не предизвиква дразнене или парене на очите, идеална за чувствителни очи. Издържа докато не я премахна, а това става много лесно с мицеларната вода на Bioderma. Понеже четката е супер прецизна и нанасянето и става максимално близо до корена на миглите, това я прави трудна за премахване по самата линия на миглите.

Може да закупите L’Oreal Gel Intenza от:

notino logoparfimo logo

Бях използвала преди време друга гел очна линия, но с неподходяща четка и консистенцията и изсъхна много бързо. Тази на L’Oreal не е изсъхнала още и се нанася, както и през първия ден след отварянето и. Не съм сигурна, че слагам много количество от бурканчето на очната линия, но малко топване стига за разнасяне на плътна черна линия, което прави L’Oreal Gel Intenza супер икономична.

L'Oreal Super Liner Gel Intenza - Pure Black

Лесен трик за нанасяне на очна линия и издръжливост

Може лесно да направите линия с черни сенки за очи, която се изтрива много по-лесно от очната линия и ще може да се упражнявате на воля. А и нанасянето на черни сенки като очна линия ще ви служи като контур за нанасянето на самата очна линия и ще предотврати размазването и. Може да се използва скосена четка, с която лесно да се оформи извивката, но след четчицата на L’Oreal Gel Intenza, другата ми четка за очна линия вече не е толкова удобна.

Аз винаги започвам нанасяне на очната линия от средата на окото като запълвам към външния ъгъл максимално близо до миглите. Така мога по-лесно да я преправя, ако удебеля линията случайно някъде. След това съвсем леко и небрежно оформям и към вътрешния ъгъл на окото, като се стремя да следвам извивката без да влизам навътре или много навън. Понякога оставям очната линия почти от средата нанесена за издължаване само на външния ъгъл.

След това правя минимална линия от ъгъла на окото към веждата. Тук може да експериментирате каква извитост на линията ще ви хареса, дали по-насочена нагоре или по-изправена, в зависимост от това погледа се променя малко или много. Когато съм начертала линията, която ми допада свързвам върха на линията с външния ъгъл на окото. За завършек може да се нанесе хайлайтър в ъгълчето на окото.

Предимства и Недостатъци на очна линия L’Oreal Super Liner Gel Intenza

  • Невероятна издръжливост
  • Без размазване
  • Без дразнене на чувствителните очи
  • В комплект със удобна и прецизна четчица за нанасяне
  • По-трудното и преправяне при грешки
Оферти: Виж всички

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Научи повече за:
Пред Огледалото