16.10.2018

L’Oréal Brow Artist Genius Kit

loreal brow kit

Подчертаните вежди са тенденция, която няма да излезе от мода. Независимо от типа, цвета и гъстотата им всяка жена обръща внимание на това как те изглеждат. Някои от веждите изискват минимални усилия, за да изглеждат добре. Други изискват повече време за привеждането им в приличен вид или тяхното запълване. Но има и такива, при които притежателките им искат винаги да са перфектно изрисувани. Та това си е цяло изкуство.

За това производителите от различни козметични компании се стараят да ни осигурят необходимите средства. Вече не съществуват само обикновените моливи за запълване на веждите. Има моливи с четчита в единия край за по-бързото им оформяне. Има различни помади, които се нанасят със скосена четка за перфектно изрисуване на всяко косъмче. Мисля че най-новите продукти за оформяне са спиралите за вежди.

L’Oréal Brow Artist Genius Kit Medium/Dark

Не оформям веждите си често и когато го правя ги подчертавам леко. Не ми отиват на формата на лицето изцяло нарисувани вежди. Мисля че спиралите за вежди биха били добър метод да подчертая и въведа в ред веждите си. Обаче се спрях на предложението от Лореал – цялостен комплект за оформяне на вежди.

brow artist genius kit
комплект за оформяне на вежди лореал

Това малко бижу е страхотен помощник при оформянето на вежди. L’Oréal Brow Artist Genius Kit не само че има супер компактна опаковка, а и притежава малка пинсета и четка. Четчицата е супер мека с хубави косъмчета и удобна за използване. Има две отделения наподобяващи сенки. Пигментирана вакса за оформяне на веждите и приглаждането им в желаната форма. Фиксиращата пудра е по-пигментирана и на мен ми изглежда като една идея по-тъмна от ваксата. С нея се запълват веждите и придава повече плътност на самата вежда. Но не прекалено, по-скоро един по-натурален вид.

Може да закупите L’Oréal Brow Artist Genius Kit от:

notino logoparfimo logo

Нанасям със скосената четчица първо от ваксата и после пудрата, като следвам формата на веждата. Накрая дооформям и разресвам със спираловидната четчица. Този комплект се предлага в два цвята. Светъл до среден цвят и среден до тъмен. L’Oréal Brow Artist Genius Kit притежава огледалце и е идеалният комплект за пътуване. Ваксата има някакъв леко сладък аромат като на червило, а пудрата наподобява текстурата на сенки.

loreal brow artist genius kit
loreal brow

Изключителна издръжливост без размазване и зацапване или появата на лъскавост. Спокойно може да се премахне в края на деня с разгримиращо средство. Според мен нанасянето не е трудно. Единствено трябва да се следва формата на веждите и да не се прекалява. За един по-естествен оформен вид с леко подчертаване, Brow Artist Genius Kit би свършил чудесна работа.

Все още не съм усвоила този метод на рисуване на косъмчета, където липсват. Когато използвам фон дьо тен, който е малко по-покривен от всекидневния ми макиаж, трябва да оцветя малко и веждите си. Понеже имат по-рехав вид и при по-тежък грим визията ми не е завършена.

Предимства и Недостатъци на L’Oréal Brow Artist Genius Kit

  • Много добра издръжливост
  • Няма размазване и при докосване
  • Комплект от огледало, пинсета, четка и пигментация
  • 2 цвята разновидност
  • Пигментираната вакса се нанася малко по-трудно
Оферти: Виж всички

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Научи повече за:
Пред Огледалото