09.01.2019

L’Оreal Infallible 24H Stay Fresh Foundation

L'Оreal Infallible 24H Stay Fresh Foundation

Леките фон дьо тени, които правят кожата да сияе са идеални за по-сухите кожи, които се нуждаят от комфорт и хидратация. Когато избирам фон дьо тен се стремя той да изглежда абсолютно естествено върху кожата ми и да се прелива добре с тена ми, без да остава на петна. Всеки фон дьо тен би свършил чудесна работа при всеки тип кожа с правилните допълващи продукти, като основа, хидратиращ крем или пудра.

Фон дьо тен L’Оreal Infallible 24H Stay Fresh

Един от любимите ми фон дьо тени за свеж и естествен вид. L’Оreal Infallible 24H Stay Fresh е дълготраен хидратиращ фон дьо тен, който не изсушава кожата и придава мекота и комфорт. Обогатен е с хидратиращ хиалурон и с екстремно издръжливи пигменти. Консистенцията на Infallible е супер лека и нежна към кожата. Носила съм го на събития, които изискват по-издръжлив фон дьо тен, който няма да се смъкне от лицето по средата на деня. Изполвах го за професионалния грим, който направих на най-добрата си приятелка за нейния прекрасен сватбен ден.

Справи се отлично с издръжливостта през целия горещ ден, но в комбинация с матиращата база Infallible на Лореал. Беше страхотна основа за фон дьо тен, но вече не се продава и на нейно място има други 3 разновидности на основи за лице. От серията Infallible има и матиращ фон дьо тен за мазна кожа, който е с по-плътна консистенция и издържа без лъщене. Много от ревютата, които съм чела са с много добро мнение за него. Серията Infallible Stay Fresh след определен период на носене, според типа на кожата, може да заблести леко на някои места по лицето, но не изглежда мазнеещо.

L'Оreal Infallible 200 Golden Sand
Golden Sand L'Оreal Infallible

Фон дьо тен L’Оreal Infallible 24H Stay Fresh седи много естествено върху кожата и няма ефект на маска. Не се събира в порите и не ги разширява, стига да се почисти добре кожата след използване, на който и да е фон дьо тен. Не съм забелязала образуването на пъпки от него и нямам зачервяване, а моята кожа е много чувствителна. На камера също се вижда много добре в мек нюанс, не изглежда по-светъл от светкавицата. Най-много харесвам в L’Оreal Infallible напасването на цвета с кожата.

В момента използвам цвят 200 Golden Sand, който се слива много добре с кожата ми, дори да съм потъмняла лятото или изсветляла зимата. Първият ми закупен Infallible беше в цвят 235 Honey, който е малко по-тъмен и не е подходящ за по-светлите кожи. Според мен гамата от цветове е много добре подбрана, има и за по-розовеещите кожи и по-бежавите, след Golden Sand стават доста тъмнички на цвят.

Може да закупите новата формула на фон дьо тен L’Оreal Infallible от:

notino logoparfimo logo

Разнасяне и покривност на L’Оreal Infallible 24H Stay Fresh

Перфектно разнесен фон дьо тен става най-лесно като се нанесе на много точки по цялото лице, за да обхване при втриване всички части на лицето, без повторно наслагване. Втриването става с кръгови движения отвътре навън с помощта на четка или с пръсти. Нанасянето на фон дьо тен с гъбичка също е вариант, но тя трябва да се поддържа по-старателно и нанасянето става с потупващи движения. Обикновено започвам разнасянето от бузите, преминавам към носа, около устата, брадичката, челото и накрая около очите. Хубавото на Infallible 24H Stay Fresh е, че не остава на парчета, ако кожата е малко по-суха. От друга страна трябва да се тества на определен тип кожа как ще се отрази.

Преди Фон дьо тен L'Оreal Infallible
След Фон дьо тен L'Оreal Infallible

L’Оreal Infallible 24H Stay Fresh прикрива тъмните кръгове и перфектно изравнява тена и петната по кожата. Дори и зачервявания от пъпчици прикрива добре при повторно нанасяне с леко потупване върху самата пъпчица. Под очите също може да се използва с потупващи движения и няма да има нужда от коректор. Все пак коректорите придават още по-плътно и безупречно покритие, както и за отразяване на светлината. Имам лунички и зачервявания по лицето, които L’Оreal Infallible 24H Stay Fresh умело прикрива, но не прекалено, за да остава естественият завършек.

Фон дьо тен L’Оreal Infallible 24H Stay Fresh е с практична стъклена опаковка, с която трябва да се внимава, защото моята я изтървах и цялата се напука. Има удобна помпичка, малко по-нестандартна от другите и при изпомпване нацапва много, понеже накрайникът е къс. Срокът за използване е 12 месеца и съм забелязала как към края на периода свойствата му, издръжливостта и покривността върху кожата отслабват. Забелязах на опаковката, че е изписан слънцезащитен фактор 18, което е още един плюс към фон дьо тена.

Предимства и Недостатъци на фон дьо тен L’Оreal Infallible 24H Stay Fresh

  • Любим издръжлив фон дьо тен
  • Хидратираща консистенция за естествен свеж вид
  • Прикрива несъвършенства, зачервявания и дори тъмни кръгове
  • Нежно и леко покритие без ефект маска.
  • Няма да се хареса от любителите на по-покривните фон дьо тени
  • Към изтичане на срока на годност, страхотните ефекти отслабват
Оферти: Виж всички

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Научи повече за:
Пред Огледалото