15.06.2018

Douglas основа за сенки

douglas основа за сенки

Основа за сенки препоръчвам да използвате за по-дълготрайни, наситени и по-малка вероятност от размазани сенки. Това наистина е още един продукт, който добавяме към безкрайните продукти, за придобиване на перфектен вид, но за сметка на това се нанася супер бързо и лесно. Според мен е доста икономична козметика.

Търсих нова основа за сенки и в магазина на Douglas ми беше препоръчана тяхната основа. Това е третата ми основа за сенки след основата на Artdeco и основата на Essence. И трите са различни като консистенция, а има какви ли не текстури и разфасовки на тези малки помощници.

Основата за сенки на Artdeco е кремообразна и с леки отблясъци, а Essence предлагат течна основа, която си е на доста добра цена от 5-6 лв.

Douglas прахообразна основа за сенки

От доста време вече използвам прахообразната основа за сенки на Douglas, не съм я сменяла скоро понеже ми се налага да работя повече и гримирането остава на заден план.

Нанасянето и става доста лесно с четка или с пръсти. Аз лично предпочитам основите да нанасям с леки потупващи движения с пръст, докато се разнесе хубаво цвета.

Основата за сенки на Douglas има светъл телесен цвят и се предлага в малка компактна кутийка, като за сенки.

Сенките ми се разнасят лесно и издържат в продължение на часове. При мен и трите основи, които съм ползвала до сега са без забележка по издръжливостта.

douglas eyeshadow base

Любимият ми завършек на грима е очната линия. Дори и очната ми линия издържа повече нанесена на тази основа, даже доста трудно правя корекции, ако случайно не съм постигнала правилната извивка.
Понякога за свеж и натурален вид използвам само основата за сенки на Douglas, за да изравня тена на клепачите ми и да прикрия капилярчетата по тънката ми кожа.

Цената също е приемлива за използвания период от мен си заслужава 15 лв.

Предимства и Недостатъци на Douglas основа за сенки

  • Малки и компактни
  • Светъл телесен цвят
  • Матов завършек
  • Прахообразна основа за сенки
  • Цветът не е много покривен за самостоятелно нанасяне

Любопитно за основите за сенки

Основите за сенки са направени специално за зоната на очите. Поставени преди сенките в зависимост от вида им могат да добавят блясък, да ги матират, да намалят размазването при по-мазни клепачи. Основите могат да помогнат и за предотвратяване на натрупването на сенките в гънките. Изравняват тена на кожата на клепачите, скриват вените и изглаждат кожата.

Има реална разлика в интензивността на цвета и трайността на сенките, когато се използват върху основа за сенки. Също така много добре увеличават трайността на очните линии.

Оферти: Виж всички

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Научи повече за:
Пред Огледалото