10.02.2019

Четки за грим Ecotools Ultimate Shade Duo

Ecotools Ultimate Shade Duo

Четките за грим наистина помагат за по-лесното му разнасяне, особено четките за сенки. Не помня от кога не съм използвала малките четчици за сенки като гъбичка, с тях няма как да се направи опушен грим или да се прелеят нанесените сенки. Отдавна са ми фаворит четките на Ecotools, заради изработката и качеството им.

Ecotools Ultimate Shade Duo – 2 перфектни четки за сенки

Четките Ecotools за мен са с изключително качество. Имат супер мек косъм, много приятен на допир и разнасят грима много лесно. Имат дървени дръжки от бамбук, който може да се рециклира. Бамбукът е един от най-бързо растящите растения на планетата. Имам и продукти с двата цвята дръжки – бял и от по-тъмното дърво. Мисля че по-новите колекции, които произвеждат са с белите дръжки. Захващането на дръжката и космите на четката е изработенo от рециклиран алуминий. Супер, и до сега не ми се е случвало да се разклати или извади, а и самите косъмчета са закрепени много здраво и ако са падали косъмчета, това са били най-много един два.

Ecotools Full Shadow Brush
Ecotools четка за основа

А сладките опаковки, с които идват четките могат да се преизползват и да се съхраняват там, ако няма къде другаде. Изработени са с 20% памук и 80% бамбукови влакна, за да не се използва хартия от дърво. Повечето от сенките на Ecotools съм закупила от магазини Lilly. Трябва да се внимава от къде се закупуват четките им, защото разбрах, че имат много фалшификати.

Това със сигурност са най-компактните и лесни четки за нанасяне на сенки. Ecotools Ultimate Shade Duo са екип от голяма плоска четка за нанасяне на основните сенки от един път и четка за прецизно преливане и опушване на сенките във външния ъгъл на окото. Прецизната четчица е по-малка и леко заоблена отгоре за перфектни кръгообразни движения. Даже си търся още по-малка четчица от тази за още по-голяма прецизност при нанасянето на тъмните сенки. С по-малките четки се оформя в желаната форма извивката на окото без да става хаос от голямо количество нанесен цвят. После по-лесно се преливат сенките.

Ecotools Precision Blending Brush
Четки за сенки Ecotools

Тези две четчици Ecotools Ultimate Shade Duo са напълно достатъчни за оформяне на цялостен грим върху очите. Дори с голямата четчица може да се нанесе в ъгъла на окото най-светлия цвят или с по-малката, зависи от предпочитанията. Понякога използвам трета допълнителна четка, с която не са били нанасяни сенки, за преливане на сенките от сгъвката към веждата. До сега ги миех с обикновен шампоан и мисля да пробвам специалния им шампоан за почистване на четки, както и мокрите им кърпички. Но и така се изчистиха добре и по-никакъв начин не се е увредила бамбуковата дръжка или косъмчетата.

Повече за Ecotools

Сестрите Джен и Стейси се заемат да създадат колекция четки за грим, които не са само щадящи околната среда, а са шикозни, модерни, с високо качество и достъпни цени. Цената на това комплектче беше около 12 лева, а има и много по-скъпи комплекти, които не всеки би си ги позволил. След като се снабдяват с рециклирани материали, възобновяем бамбук и по-добри производствени процеси, през 2007 година сестрите създават EcoTools®. Продуктите им разбира се са Cruelty Free и Vegan – със синтетичен косъм.

Предимства и Недостатъци на четки за грим Ecotools Ultimate Shade Duo

  • Гъсти косъмчета
  • Меки и комфротни за околоочната зона
  • Напълно достатъчен комплект за оформяне на грима върху очите
  • Бамбукови дръжки и рециклирани материали
  • Светлите дръжки са по-податливи на напукване от миенето
Оферти: Виж всички

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Научи повече за:
Пред Огледалото