27.11.2018

Червила Maybelline Vivid Matte Liquid

Maybelline Vivid Matte

Червилата са едни от най-завладяващите грим продукти, които всяка жена обича да носи. Те могат оптически да уголемят или намалят устните, да ги направят изкусително сочни или сексапилно матови. Разновидностите от цветове, консистенция и ефект дават на всяка жена богат избор за намиране на перфектното червило. Все ще се намери повод да отскочим до дрогерийния магазин за любимото си червило или да изпробваме някой нов нюанс.

Maybelline Vivid Matte Liquid Lipsticks

Едни страхотни матови червила, които предлагат прилична гама от светли и тъмни цветове. Със средна издръжливост, но дори и да се изтрие оставя лек нюанс от червилото Maybelline Vivid Matte Liquid. Притежава много приятно кадифено-матово усещане. Устните ми не са изсушени и не се чувства опънатост. И от двата цвята може да се нанесе съвсем малко, за един по-ненатрапчив и естествен цвят. И двете червила имат типичен мирис на червило, нищо сладко, по-скоро горчиво.

червила Maybelline Vivid Matte Liquid
Maybelline Vivid Matte Lipsticks

Четчицата на Maybelline Vivid Matte Liquid червилото е плоска, продълговата с леко овален връх и с малки ситни мъхчета, които понякога гъделичкат устните, ако се разнася почти без продукт. За очертанията на устните върши чудесна и прецизна работа. Попринцип течните червила на мен винаги са ми били по-трудни за нанасяне, но мисля че с Vivid Matte Liquid разнасянето на продукта се случва много лесно и бързо.

Обикновено нанасям първо в средата на устните, за да премахна по-голямата част от продукта от четчицата и след това с върха очертавам по-лесно контура на устните. Така нанесеното червило придобива по-естествено прилят завършек. При нанасяне имат съвсем лек отблясък, който изчезва при леко попиване със салфетка, ако предпочитате напълно матов завършек.

Червило Maybelline Vivid Matte Liquid Nude Flush – бонбонен цвят

Maybelline Vivid Matte Liquid с цвят Nude Flush (05) е в един очарователен бонбонен цвят. Цветът не е толкова телесен, а по-скоро е в розовата гама. Подходящ за ежедневни събития, летни вълнения или може да се съчетае добре с опушен вечерен грим, когато искаме само леко подчертаване на устните.

Nude Flush не се задържа дълго време върху устните, особено след хранене е напълно изчезнал и трябва повторно нанасяне. Повечето телесни червила, които съм изпробвала не се задържат особено дълго върху устните поради по-малката пигментираност на цвета.

Maybelline Vivid Matte Liquid Nude Flush
Maybelline Nude Flush Vivid Matte

Червило Maybelline Vivid Matte Liquid Possessed Plum – цвят слива

Maybelline Vivid Matte Liquid с цвят Possessed Plum (45) е перфектният сливов цвят, който според мен би отивал на всеки. Possessed Plum се превърна в любимия ми цвят червило, който седеше невероятно с изсветлената ми коса от балеажа. Придава един по-привлекателен и загадъчен вид. Този сливов цвят е много подходящ за устните през есента и за вечерни излизания.

Поради тъмния си цвят Possessed Plum издържа повече време върху устните. Дори, ако не се притиска много чашата, от която се отпива не оставя следи. При целувка също – при по-лек натиск не оставя отпечатък. Интезивността на цвета може да се регулира при нанасяне на по-малко или по-голямо количество от червилото.

Possessed Plum Vivid Matte Liquid
Maybelline Vivid Matte Plum

Червилата Maybelline Vivid Matte Liquid имат богата кремообразна формула с прекрасна гама от цветове. Със сигурност ще остави отпечатък върху салфетка, но това е само при първоначалното изтриване. След това оставя един приятен оттенък върху устните, който може да повторите по всяко време без опасност от раздразнени и напукани устни. Все пак преди нанасяне може да сложите балсам, за да подготвите устните за гладък към матов цветови финиш.

Maybelline Nude Flush
Maybelline Possessed Plum

Предимства и Недостатъци на червила Maybelline Vivid Matte Liquid

  • Кадифено-матов завършек
  • Не изсушават прекалено устните
  • Прекрасен и плътен цвят
  • Лесно нанасяне
  • Цвят Nude Flush не е особено издръжлив
Оферти: Виж всички

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Научи повече за:
Пред Огледалото