24.02.2019

Червила Bourjois Rouge Edition

Bourjois Rouge Edition

Когато отидеш за определен цвят червило, но си харесаш поне още един нюанс. Сигурна съм, че на много от вас се е случвало да си набележат цвят червило, който им трябва и да хвърлят по едно око към другите така апетитни цветове.

Два цвята от Bourjois Rouge Edition – 02 Beige trench и 34 Cherry my cherie

Определено червилата на Bourjois се отличават с прекрасните си дизайни и нюанси. Търсих перфектното нюд червило и попаднах на влогър показващ пълната гама от цветове на Bourjois Rouge Edition. Веднага си харесах и черешовия цвят от серията. И двете червила се усещат много комфортно върху устните. Без нанесен балсам и устните ми не са опънати, а издръжливостта е повече от задоволителна.

Bourjois nude lipstick Beige trench
Bourjois red lipstick Cherry my cherie

Bourjois Rouge Edition червило с цвят 02 Beige trench

Не използвам много телесни нюанси, защото устните ми не се отличават добре. Но този цвят от Bourjois е перфектният за мен телесен нюанс, защото не е типичният бежов цвят, а има лек розов към лилав оттенък. Цветът много ми допада, но за съжаление не е особено издръжлив. Светлите червила нямат много пигментираност и няма какво да се задържи за по-дълго върху устните, особено не матовите. Въпреки това, при Beige trench няма усещане за дискомфорт, разнася се супер лесно върху устните и бързо може да се нанесе за повторно освежаване. Формулата му е обогатена с екстракт от Орхидея.

Bourjois Beige trench
Bourjois lipstick Beige trench

Може да закупите Bourjois Rouge Edition 02 Beige trench от:

parfimo logo

Bourjois Rouge Edition червило с цвят 34 Cherry my cherie

Страхотен цвят на череши с много висока покривност. Cherry my cherie е по-тъмен червен нюанс червило с полуматов завършек. Понякога нанасям съвсем леко от него с потупващи движения за по-лек нюанс върху устните. Матовите червила са много по-издръжливи от хидратиращите червила. За това и Bourjois Rouge Edition разширяват серията си с малко по-матови нюанси, които издържат до 12 часа. Въпреки матовия завършек на Cherry my cherie устните ми не са изсушени и червилото седи много добре върху тях. Формулата му е обогатена с масло от шеа.

Възможно е да издържи до 12 часа, ако не се яде много с него. След тортичка и кафенце почти нищо не се изтрива от червилото и устните не се усещат сухи. Остава малко следи по ръба на чашите. След вечеря има останал цвят от червилото, но и много голяма част от него е изядена. Едно повторно нанасяне ще поднови страхотния му цвят. Това, което най-много ми харесва в Bourjois Cherry my cherie е задържането му върху вътрешната линия на устните. Последните ми течни матови червила, още при нанасяне не се задържат добре там.

Може да закупите Bourjois Rouge Edition 34 Cherry my cherie от:

parfimo logo

Bourjois Cherry my cherie
Bourjois lipstick Cherry my cherie

Предимства и Недостатъци на червила Bourjois Rouge Edition

  • Разнообразие от цветове
  • Хубава покривност
  • Без усещане за дискомфорт
  • 34 Cherry my cherie има страхотна пигментираност и добра издръжливост
  • Цветът 02 Beige trench не е издръжлив
  • Не се задържа голямо количество от цвета след хранене
Оферти: Виж всички

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Научи повече за:
Пред Огледалото