14.06.2018

Червени устни от L’Oréal, Julianne’s Pure Red

loreal julianne red lipstick

Безспорно любимият ми цвят червило е червеният. И то матово червения, но не към оранжево, по-скоро ягодово червено с леки нотки на розов нюанс. Напомня ми, че имах страхотно червило на Estée Lauder, но беше отдавна и мисля че скоро трябва да се сдобия с подобно червило.

Червило L’Oréal Color Riche

Сегашният ми любимец е на марката L’Oréal Color Riche от ексклузивната колекция матови червила с цвят Julianne’s Pure Red.

С доста наситен и плътен цвят червилото на L’Oréal оптически увеличава устните ми, просто ги подчертава много добре, може би повечето ми червени червила са така.

L'Oréal, Julianne's Pure Red
L'Oréal, Julianne's Pure Red

Имам ли нужда от молив за устни?

За сега използвам Julianne’s Pure Red без да нанасям молив за устни предварително, не съм забелязала да се размива по очертанията на устните ми.

Трайност

Като издръжливост бих казала, че е доста добро червило. На снимките съм показала преди вечеря и коктейл от 4-5 часа навън с него без повторно нанасяне.
Идва малко сухичко, но не съм слагала балсам за устни отдолу, за да ви покажа матовия ефект на червеното червило.

L'Oréal, Julianne's Pure Red
L'Oréal, Julianne's Pure Red

След вечерта навън е малко поизсушило устните ми и по вътрешния ръб на устните ми има избледняване на цвета. Ако се нанесе повторно ще издържи доста повече, а ако се сложи и молив за устни просто съм сигурна, че няма мърдане.

Може би аз не съм свикнала да се гледам с молив за устни. Самото очертаване ми идва прекалено и изглеждам странно, имам още какво да уча за тези моливи.

L'Oréal, Julianne's Pure Red
L'Oréal, Julianne's Pure Red

Опаковката е черен мат и с типичния за марката златист цвят с логото им. Мирише приятно като обичайната миризма на червила.

Предимства и Недостатъци на L’Oréal, Julianne’s Pure Red

  • Матов завършек
  • Издържа без размазване
  • Не оставя следи
  • Леко изсушаващо
  • По-трудно премахване

Любопитно за L’Oréal Color Riche, Julianne’s Pure Red

Този цвят е от ексклузивната колекция на Лореал – L’Oreal Collection Exclusive Pure Reds. Перфектни червени червила. Спрях се на червилото на актрисата Джулиан Мур и този цвят определено отива на всякакви светли кожи.

Оферти: Виж всички

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Научи повече за:
Пред Огледалото