11.11.2018

Спирала Maybelline Lash Sensational

maybelline lash sensational

Гримът без спирала е незавършен грим. Особено ако не сме надарени с прекрасни дълги или гъсти мигли, спиралите могат да подчертаят всяко око. За един по-натурален или по-женствен вид, само лекото повдигане и оцветяване на миглите превръщат погледа в дълбок, нежен и чувствен. От личен опит знам, че всяка спирала действа по различен начин на всяко око и най-добрият начин да разберете коя е вашата спирала е тестването.

Обикновено, когато отида в дрогериен магазин за спирала, се спирам на Maybelline, защото съм оставала доволна от повечето им модели и цените им са доста приемливи. Повечето им формули се премахват лесно и не се налага да измъчвам миглите си с мъчително търкане.

Спирала Maybelline Lash Sensational

Maybelline Lash Sensational с ефект ветрило представя много интересна силиконова четка с издължена и къса част. Особено за долните мигли тази четка е супер подходяща, за да няма изцапване. Късата част на четката придава обем и разделя всяка мигличка, а издължената част придава ефект ветрило на миглите.

спирала maybelline lash sensational
maybelline lash sensational спирала

Спиралата Maybelline Lash Sensational страхотно издължава и подчертава миглите. Със своята силиконова четчица успява да улови всяко косъмче и да го извие, но не прави миглите обемни. Може това да и е ефекта понеже има различни спирали с различни ефекти. Има спирали за придаване на обем, но миглите с тях са по-късички и такива за издължаване, които пък от своя страна не правят впечатляващ обем.

Разделя и извива миглите много добре. Това извиване трае цял ден без да клепват миглите и докато не се измие спиралата. Не използвам извивачка за мигли от много време, защото увреждаше и накъсваше миглите ми. Тази спирала без извивачка прави страхотни форми, а представям си с извивачка какви великолепно подвигнати щяха да са.

Може да закупите Maybelline Lash Sensational от:

notino logoparfimo logo

Винаги размивам спиралите първо с вода преди да ги премахна с разгримиращо средство. Така избягвам прекаленото търкане на миглите. Спиралата на Maybelline Lash Sensational се измива малко по-трудно, докато поомекне, което значи че е издръжлива на леко намокряне без да се разтече или размаже. Използвала съм я и лятото и наистина няма ронене или размазване. Миглите застават в тази посока, в която са оформени и не мърдат.

удължаваща спирала Maybelline Lash Sensational
спирала без ронене Maybelline Lash Sensational

Понякога миглите ми не се разбират много добре със спиралата Lash Sensational. Не са разделени много добре и не са достатъчно извити, а това става когато съм нанесла много малко от спиралата и не съм се постарала достатъчно да ги оформя. Второто нещо, което харесвам в тази спирала е нейното наслагване. Самата спирала се води Lash Multiplying Mascara, за многократно наслояване на спиралата върху миглите, без да се сплъсти или разрони продукта върху тях.

Докато все още не е изсъхнала може да се нанасят поне по 4-5 пласта от спиралата без тя да се наслои. Лично аз харесвам да нанеса пласт и да изчакам малко преди да нанеса следващия пласт, тогава миглите ми се извиват най-много. Изпробвала съм дори нанасяне след няколко часа изсъхване и отново успях да я нанеса без проблем.

Предимства и Недостатъци на Maybelline Lash Sensational

  • Не се рони и не слепва миглите
  • Издължава всяка мигла
  • Извити мигли през целия ден
  • Не придава обем на моите мигли
Оферти: Виж всички

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Научи повече за:
Пред Огледалото