Оферти и отстъпки

Здравейте! Тук ще публикувам намаления, код за отстъпки, актуални промоции и офертички от козметични сайтове. Ако някоя оферта Ви допадне може да разгледате сайта, който я предлага. Ще се опитам максимално навреме да сменям офертите, така че да са актуални към настоящия момент. Приятно разглеждане 🙂

Оферти от сайта Odonatacosmetics.com – натурална и био козметика

Оферти В сайта на Odonata Cosmetics ще намерите натурална и био козметика, органичен и минерален грим, бебешки продукти, еко дом и аксесоари. Продуктите в онлайн магазин Odonata са висококачествени, международно утвърдени и сертифицирани.

Ако искате 100% натурални продукти с рециклируеми опаковки, Odonata Cosmetics ще ви предложи марките ZAO Organic, Avril, Jane Iredale, ALKEMILLA, Biofficina Toscana и Naobay. За любителите на натуралния грим Odonata Cosmetics предлага кътче в магазина им за професионален грим. Отскоро предлагат и месечна кутия Green Beauty Box, в която ще откривате нетоксични, натурални и органични продукти.

Научи повече за Одоната

Промоции и отстъпки в сайта Notino.bg

Помня, че преди сайта на Notino беше Enzo.bg. Всъщност те се разрастнаха в 22 страни и смениха името си, за да се използва едно и също название по целия свят. Това, което е хубаво, че са запазили всички ваучери, намаления и кодове за отстъпки от бившия сайт „enzo.bg“. Дори пишат, че са разширили предлагането на парфюми и козметика с повече от 55 000 продукти.

На мен лично ми направи впечатление предлаганите оферти и код за отстъпки, които се сменят на определено време. Имат гарантирано връщане на неупотребяван продукт в рамките на 90 дни, което е супер много. Наскоро откриха и физически магазин в София, в който може да тествате ароматите или да получите пратките си от сайта.

Намаленията на козметика и грим привличат всяка жена, която е решила да отдели определена сума за покупка. В тази страница ще откриете актуални оферти от сайта Notino.bg. Според празниците имат предложения за подаръци и подаръчни комплекти. Тази година Notino имат страница коледен календар с нова промоция всеки ден.

Горещи оферти, намаления, кодове за отстъпка в сайта Parfimo.bg

При сайта Parfimo.bg също има секции с намаления, но най-голямо впечатление прави горещата витрина с отстъпки до 55% на парфюми и козметика. Доставката им се осъществява в рамките на 3 работни дни, защото Parfimo.bg е представител на международната козметична верига El nino parfum s.r.o., която се намира в Чехия.

Сайтът е добре структуриран и има информация за всеки продукт. Има категории парфюми, грим, коса, тяло, лице, деца и отделна страница с предлаганите марки. В тази страница ще откриете актуални отстъпки за парфюми и козметика на сайта Parfimo.bg.

Пред Огледалото